In 2018 is Zilvergoudwinkel overgenomen door The Silver Mountain. Binnenkort zal deze site doorgelinkt worden naar de nieuwe website van The Silver Mountain, meer informatie vindt u hier.

X
Groot assortiment zilver en goud direct uit voorraad leverbaar

Groot assortiment zilver en goud direct uit voorraad leverbaar

Bestel nu

Bestsellers

Wiener Philharmoniker munt 2023 of 2024
1 troy ounce Britannia zilveren munt 2024
Philharmoniker Goud 1 oz 2024
Gouden Kangaroo munt 1 troy ounce 2022
Maple Leaf goud 2024

Nieuwe producten

1 troy ounce zilveren munt Lunar 2024
€ 48,45
Product bekijken
1 troy ounce gouden munt Lunar 2024
€ 2.447,00
Product bekijken
1 gram gouden munt Panda 2023
3 gram gouden munt Panda 2023
8 gram gouden munt Panda 2023
15 gram gouden munt Panda 2023
30 gram gouden munt Panda 2023

Onze merken

Zilvergoudwinkel, jouw partner voor de aankoop van fysiek goud en zilver

Voor iedereen die een deel van zijn vermogen en spaargeld wil onderbrengen in een tastbare investering kan zilver en goud kopen bij Zilvergoudwinkel. Bestel online of maak een afspraak bij ons op kantoor. Je kunt bij ons contant betalen, via iDEAL of per bankoverschrijving. Bekijk voor meer informatie de pagina betaalmogelijkheden. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij geen voorraad aan op kantoor.

Zilvergoudwinkel is een eigentijds en vernieuwend bedrijf voor de aankoop van de hoogste kwaliteit zilver en goud tegen actuele en concurrerende prijzen. Wij willen het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk maken om op een veilige, snelle en eenvoudige manier zilver en goud te kunnen kopen. Zilvergoudwinkel is opgericht omdat er volgens ons te weinig mensen zich bewust zijn van de impact van de financiële- en monetaire crisis op hun persoonlijke situatie. Daarnaast zijn er naar ons idee te weinig aanbieders die hun klanten op een professionele en eigentijdse manier bedienen.

Bij ons kun je direct online goud en zilver kopen. Wij bieden je een uitstekende service en een snelle levering. Daarnaast kun je gebruik maken van de mogelijkheid om de bestelling persoonlijk bij ons op kantoor op te komen halen. Bij ons ben je er van verzekerd dat je de hoogste kwaliteit goud en zilver krijgt geleverd. Niet voor niets hebben vele duizenden klanten uit Nederland en België naar volle tevredenheid gebruikt gemaakt van onze dienstverlening.

L.B.M.A. gecertificeerde leveranciers

Alle zilveren munten, zilverbaren en goudbaren die wij leveren zijn afkomstig van L.B.M.A. gecertificeerd leveranciers (Londen Bullion Market Association) en daardoor goed verhandelbaar. De gouden munten die wij verkopen zijn doorgaans geslagen in 99,9 % puur goud. Bekende gouden munten zijn de gouden Maple Leaf en de Krugerrand. De meest populaire zilveren munten zijn de zilveren Maple Leaf, American Eagle en de zilveren Philharmoniker. Je kunt bij ons ook terecht voor meer exclusieve munten, voorbeelden hiervan zijn de zilveren Panda, de zilveren Libertad, de zilveren Koala en de zilveren Kookaburra.

Goud en zilver, een inflatiebeschermer

Beleggen in goud wordt al eeuwen in tijden van economische onrust gezien als veilige haven. Historisch gezien is het beleggen in edelmetalen een effectieve manier voor het beschermen van koopkracht. Koopkracht vertegenwoordigt de hoeveelheid diensten of goederen die je met valuta kunt kopen. Onze klanten kopen met name goud om ervoor te zorgen dat hun vermogen dat zij aanhouden in Euro's in de toekomst nog net zoveel waard is. Zo koop je bijvoorbeeld vandaag met nagenoeg evenveel goud, net zoveel ruwe olie als 50 jaar geleden. Dit staat in sterk contrast met nationale valuta's die de afgelopen decennia sterk in waarde zijn afgenomen. Niet voor niets was in het verleden al het geld in de wereld gedekt door goud. In China zelfs door zilver. De conclusie die veel mensen trekken, goud en zilver zijn en blijven een vorm van geld.

Goud en zilver, een fysieke strategische investering

Naast beleggen in goud wordt beleggen in zilver steeds populairder. Veel van onze klanten hebben hun neus gestoten op de beurs en zoeken de rust en eenvoud in een fysieke strategische investering voor de lange termijn. Het bezit van zilveren munten blijkt keer op keer ten tijde van crisis een goed alternatief te zijn voor geld zoals wij dit kennen. Prijsbewegingen over de afgelopen jaren tonen aan dat beleggen in zilver rendementen kan opleveren die de prestatie van beleggen in goud kunnen overtreffen. De vraag naar zilver is opgesplitst tussen de vraag naar zilver als veilige haven en de industriële vraag. Zilver wordt voor 85% gebruikt voor industriële doeleinden. Echter de rol van zilver als industrieel metaal verklaart niet de stijging van de zilverprijs van 4$ /oz naar 43$/oz in de afgelopen 10 jaar. Beleggen in zilver overtreft beleggingen in andere grondstoffen met puur industriële toepassingen zoals bijvoorbeeld koper of tin.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in de goud- en zilvermarkt? Neem dan ook even een kijkje op onze Facebook en Twitter.