1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2020

1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2020

1 troy ounce gouden Kangaroo munt 2020, gemaakt van 31,103 gram puur goud door de Perth Mint uit Australië.
€ 1.825,89
 A Piece

1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2020

  • Bevat 1 Troy ounce goud (31,103 gram)
  • Gehalte van 99,99% puur goud
  • Officiële beleggingsmunt
  • Geslagen door de Perth Mint uit Australië

Op de voorzijde van de munt is een kangaroe met haar jong weergegeven. Het design van deze munten verandert ieder jaar waardoor de gouden Kangaroo munten populair zijn onder zowel verzamelaars als beleggers.

Op de achterzijde van de munt staat het nieuwe portret van Queen Elizabeth II weergegeven. De nominale waarde van de munt is $100 (Australische Dollars).

De munten worden geleverd in een luchtdichte capsule zodat de gouden munten in optimale conditie blijven. Beleggingsgoud is vrijgesteld van BTW.
De gouden Kangaroo munten worden geslagen door de Perth Mint uit Australie. In dit munthuis worden ook veel andere bekende beleggingsmunten geslagen zoals de zilveren en gouden Kangaroo en Lunar munten. Van al deze munten zijn de gouden Kangaroo munten degene met de laagste premie en daarmee is dit ook de voordeligste keus bij het kopen van gouden munten.

Gouden beleggingsmunten zijn vrijgesteld van belasting. Op deze manier kunt u op een gunstige manier investeren in fysiek goud en betaalt u slechts een kleine premie ten opzichte van de goudprijs. Mocht u de munten in de toekomst willen terugverkopen dan kunt u via ons altijd weer de munten verkopen tegen 100% van de dan geldende goudprijs.

Meer informatie
Gewicht 1 troy ounce
Conditie Nieuw
Content 99,99%
Producent Perth Mint
Jaar van uitgifte 2020
Op voorraad Nee