1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2021

1 Troy ounce gouden munt Kangaroo 2021

1 troy ounce gouden kangaroo munt 2021, geslagen in 99,99% puur goud. Populair bij zowel verzamelaars als beleggers.
€ 1.954,00
 A Piece

Gouden kangaroo munt 1 troy ounce 2021

De 1 troy ounce gouden Kangaroo munten worden uitgegeven door de Perth Mint in Australie. Deze munt is geslagen in 99,99% puur goud en bevat 1 troy ounce, wat overeenkomt met 31,103 gram. Van alle gouden munten is de Kangaroo munt er één die zowel populair is bij beleggers als bij verzamelaars. Dat komt doordat de premie van de Kangaroo munt relatief laag is. Wat betekent dat u deze gouden Kangaroo munt koopt tegen een prijs die maar iets hoger ligt dan de goudprijs.

De gouden Kangaroo munten worden geslagen door de Perth Mint uit Australie. In dit munthuis worden ook veel andere bekende beleggingsmunten geslagen, zoals de zilveren en gouden Kangaroo en Lunar munten. Van al deze munten zijn de gouden Kangaroo munten degene met de laagste premie en daarmee is dit ook de voordeligste keus bij het kopen van gouden munten.

Doordat het design van de kangaroo munt ieder jaar weer anders is, wordt deze munt ook onder verzamelaars zeer gewaardeerd. Bij de Kangaroo munten staat altijd het dier de Kangaroe centraal, al dan niet één of meerdere dieren, in een Australisch landschap.

Design gouden kangaroo munt

Op de voorzijde van de munt is een springende kangaroe weergegeven. Daaronder staat de tekst ‘RED KANGAROO’ en de ‘P’ van het munthuis. Op de rand van de munt staan de zuiverheid, het jaartal van uitgave, het gewicht en de titel van de munt.

Op de achterzijde van de munt staat het nieuwe portret van Queen Elizabeth II weergegeven. De nominale waarde van de munt is $100 (Australische Dollars).

De gouden Kangaroo munten van 2021 worden geleverd in nieuwstaat en zijn standaard per stuk verpakt in een beschermende capsule. Per 10 stuks worden de munten geleverd in een rolletje. Wij adviseren om de munten niet uit de verpakking te halen om ervoor te zorgen dat de munten in goede conditie blijven.

Highlights Gouden Kangaroo 2021

  • Weegt 31,103 gram
  • Geslagen in 99,99% puur goud
  • Lage premie en dus een goedkope optie
  • Populair bij verzamelaars en beleggers
  • Standaard geleverd in beschermende capsule
Meer informatie
Land van uitgifte Australië
Land van uitgifte Australië
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Conditie Brilliant Uncirculated
Content 99,99%
Producent Perth Mint
Jaar van uitgifte 2021
Op voorraad Nee