1 troy ounce platina munt Philharmoniker

1 troy ounce platina munt Philharmoniker

Deze 1 troy ounce platina munt van Austrian Mint uit Oostenrijk wordt geslagen in 99,95% puur platina. Deze platina variant van de populaire gouden en zilveren versie van de Wiener Philharmoniker munten is zo goed als nieuw en wordt geleverd in een plastic munthoesje. 

€ 1.196,00
 A Piece

1 troy ounce platina munt Wiener Philharmoniker

 

De platina Philharmoniker munt is geslagen door de Austrian Mint uit Oostenrijk. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur platina (99,95%). De platina Philharmoniker munt is een wettig betaalmiddel in Oostenrijk en heeft een face value van EUR 100. Deze munten worden uitgegeven door het officiele munthuis, de Austrian Mint. Wereldwijd is deze platina beleggingsmunt erkend en goed verhandelbaar.

Wij bieden een terugkoopgarantie met vaste biedprijs voor alle platina munten afhankellijk van de platinaprijs op dat moment.

Platina kopen

Platina is een edelmetaal waar steeds meer mensen geïnteresseerd in zijn. De vraag naar dit edelmetaal komt voornamelijk vanuit de industrie. Platina wordt gebruikt als grondstof bij het vervaardigen van autokatalysatoren, de raffinage van ruwe olie, in consumenten elektronica (LCD-tv's en PC's), voor sieraden en diverse tandheelkundige en medische toepassingen.

Meer informatie
Gewicht 1 troy ounce
Conditie Zo goed als nieuw
Content 99,95%
Producent Austrian Mint
Jaar van uitgifte Diverse
Op voorraad Nee