Goudbaren

Goudbaren

Goudbaren kopen doe je zeer eenvoudig online bij Zilvergoudwinkel. De prijs van de goudbaren wordt om de vijf minuten automatisch aangepast. In tegenstelling tot veel andere aanbieders zijn bij ons de goudbaren vrijwel altijd direct leverbaar! Zet jouw vermogen snel om in fysiek goud. De goudbaren hebben een zuiverheid 999.9 (24 karaat). De goudbaren worden geproduceerd door Umicore, Heraeus of de Perth Mint. Deze bedrijven zijn L.B.M.A. gecertificeerd en leveren ook baren met de Good Delivery status.

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Goudbaren, LBMA gecertificeerd

Umicore, Heraeus en de Perth Mint zijn onder de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) gemachtigd goudbaren te produceren. Deze goudbaren zijn overal zonder nadere analyse direct verhandelbaar.

Goudbaren met certificaat van echtheid

Umicore goudbaren vanaf 250 gram worden vanuit de raffinaderij voorzien van een certificaat. De goudbaren van de Perth Mint worden altijd gesealed geleverd met gesigneerd certificaat en serienummer. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het maakloon of andere kosten. Kortom goudbaren kopen bij ons is eenvoudig, veilig en tegen de laagste prijs.

Goudbaren zijn vrijgesteld van btw

Beleggingsgoud is, in tegenstelling tot gouden sieraden, vrijgesteld van btw.

Goudbaren, snel en eenvoudig in fysiek goud investeren

Goudbaren kopen is de meest bekende manier van goud kopen. Het is namelijk erg makkelijk om een relatief grote waarde in Euro's te investeren in een relatief kleine goudbaar. De waardedichtheid van een goudhaar ligt namelijk erg hoog. Veel mensen kiezen naast goudbaren kopen vaak ook voor om gouden munten te kopen gezien de wereldwijde bekendheid van gouden munten. Hierdoor zijn gouden munten erg goed verhandelbaar.

Goudbaren in diverse soorten en maten

Goudbaren kunt u in verschillende maten en gewichten kopen. Ook zijn er verschillenden merken verkrijgbaar. De goudbaren van Perth Mint zijn wereldwijd bekend en verhandelbaar. De goudbaren van Heraeus zijn met name erg bekend in West Europa. Het voordeel van het kopen van Heraeus of Perth Mint goudbaren is dat deze altijd geleverd worden met een certificaat van echtheid. Wij raden u aan altijd een goudhaar te kopen met certificaat. Dit is helaas niet altijd mogelijk omdat niet alle producenten van goudbaren bij de alle formaten goudbaren een certificaat toevoegen.

Goudbaren en zuiverheid

De zuiverheid van goud wordt uitgedrukt in delen goud per duizend (fineness). Goudbaren met de opdruk 999,9 bevatten 999,9 delen goud per 1000 bevatten. Die 999,9 is de standaard voor zuiver beleggingsgoud. Alle goudbaren van Zilvergoudwinkel hebben dan ook gegarandeerd deze zuiverheid. Als u het volume van een goudbaar meet kunt u dat vergelijken met het gewicht. Wanneer die verhoudingen kloppen heeft u al een goede indicatie van echtheid. Verder kunt u met het juiste testmateriaal uw goudbaren ook zelf testen of u laat dit doen door een juwelier.

Goudbaren selecteren, welke goudbaar is geschikt?

De goudbaren die voor u geschikt zijn selecteert u het beste door te kijken naar het deel van uw vermogen dat wilt omzetten naar fysiek goud. Het slimste is vaak om vervolgens dit bedrag op te delen in een aantal goudbaren. Dit zorgt ervoor dat u wanneer u uw investering weer wilt verkopen u dit niet in één keer hoeft te doen. U kunt dan gefaseerd uw bestelling afbouwen. Gezien de stevige koersschommelingen is dit vaak slim. Net als wanneer u in wilt stappen het vaak niet handig blijkt achteraf als u dit in één keer doet. De koers kan immers ook nog verder zakken. Uiteraard is dit iets wat u voor zichzelf goed moet afwegen afhankelijk van u financiële positie en eventuele ander beleggingen en financiële verplichtingen. Goudbaren fysiek kopen doet u voor de de lange termijn en niet zo zeer om kort te speculeren.