MapleFlex 2 troy ounce zilver

MapleFlex 2 troy ounce zilver

2 troy ounce zilver MapleFlex van de Royal Canadian Mint; een zilveren muntbaar die op te delen is in kleine coupures vanaf wel 1/20 troy ounce fijn zilver.
€ 80,60
 A Piece

Nieuwe uitgave van de Royal Canadian Mint. Het Canadese munthuis waar de zilveren Maple Leaf munten worden geslagen heeft een heel mooi nieuw product toegevoegd, namelijk de zilveren MapleFlex. Dit is de zilveren variant van de combibar waarbij een zilveren muntbaar op te delen is in kleinere coupures.

De MapleFlex geeft de flexibiliteit om in kleine hoevelheden zilver te verhandelen. Elk blokje zilver bevat 99,99% puur zilver. In totaal bevat de MapleFlex 2 troy ounce fijn zilver:

  • 10x 1/20 troy ounce zilver
  • 4x 1/4 troy ounce zilver
  • 5x 1/10 troy ounce zilver

Het kopen van de MapleFlex is geschikt voor klanten die in kleine coupures willen beschikken over zilver. Ook als geschenk is dit een uniek object! Wij leveren dit product in de oorspronkelijke verpakking van de Royal Canadian Mint, namelijk de beschermende hard acryl display doos. Op deze manier blijft het zilver in goede conditie. De display is te openen.

De zilveren Mapfleflex werkt vergelijkbaar aan de gouden combibar. Zo gaat het om één platte reep met kleinere baartjes die per stuk op te delen zijn. Dit werkt vergelijkbaar aan een chocoladereep waarbij je kleine stukjes van de baar kunt afbreken. Het voordeel hiervan is dat je op die manier in de toekomst kleine coupures fysiek zilver kunt verhandelen.

De zilveren Mapleflex is daarnaast ook geschikt als geschenk om een uniek cadeau te geven en verkeerd in nieuwstaat.

Meer informatie
Gewicht 2 troy ounce
Conditie Nieuw
Content 99,99%
Producent Royal Canadian Mint
Jaar van uitgifte Diverse
Op voorraad Nee