Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

Bestel direct een Nederlands Zilvergeld (beperkt beschikbaar)
€ 1.503,00
 A Piece

Nederlands zilvergeld 2 kilo netto

Verlangt u terug naar de periode van de gulden? U kunt ook in zilver investeren door het aanschaffen Nederlands zilvergeld. De gulden mag dan wel geen wettig betaalmiddel meer zijn, de oude Nederlandse guldens bevatten tenminste 72% zilver waardoor zij hun waarde niet verloren hebben. Dit maakt het Nederlandse zilvergeld tot een uitstekende manier om fysiek zilver in huis te halen.

Inhoud zilvergeld

De soort munten is variabel maar er wordt altijd tenminste 2 kilo netto zilver geleverd (2778 gram 720/1000 zilver). De inhoud bevat een selectie van halve guldens, guldens, rijksdaalders en zilveren tientjes. Voornamelijk na-oorlogse zilveren guldens en rijksdaalders. De munten kunnen de beeltenis van Koningin Juliana of Koningin Wilhelmina bevatten.

Gecirculeerde guldens

De door ons geleverde zilveren guldens, rijksdaalders en tientjes hebben als wettig betaalmiddel gediend en zijn gecirculeerd geweest. Sinds 2002 is de Euro in Nederland ingevoerd en men kon tot 2007 oude guldens omruilen in Euro's. De zilveren guldens zijn behouden gebleven dankzij hun zilverwaarde.

Goedkoopste manier van zilver kopen

Deze munten zijn goedkoper dan andere munten in ons assortiment omdat deze gecirculeerd zijn geweest, en we geen premium meer hoeven af te staan aan de Rijksmunt. Hierdoor kunnen deze munten dicht bij de spotprijs verkocht worden.

BTW: Nederlandse guldens worden geleverd onder de margeregeling

Nederlands muntzilver mogen wij verkopen onder de margeregeling. Dit betekent dat er 21 % BTW wordt berekend over de brutowinstmarge. De belastingdienst schrijft ons voor dat wij de BTW niet mogen vermelden op de factuur, wanneer wij gebruik maken van de margeregeling. De prijs die u hierboven ziet is inclusief BTW.

Meer informatie
Gewicht 2 kilo
Doel aankoop Beleggen
Conditie Circulated
Content 72%
Producent Koninklijke Ned. Munt
Jaar van uitgifte Diverse
Op voorraad Nee