Zilverbaren

Zilverbaren

Zilverbaren kunt zeer eenvoudig bij Zilvergoudwinkel kopen. De prijs van de zilverbaren wordt om de 5 minuten automatisch aangepast. De zilveren baren hebben een fijnheid 999.9. De zilverbaren worden geproduceerd door Umicore, Germania of Argor Hereaus. Deze bedrijven zijn L.B.M.A. gecertificeerd en leveren ook baren met de Good Delivery status.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zilverbaren kopen

Umicore en Argor Hereaus zijn onder de strikte regels van de L.B.M.A. (Londen Bullion Market Association) gemachtigd zilverbaren te produceren. Deze zilverbaren zijn overal zonder nadere analyse direct verhandelbaar.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het maakloon of andere kosten. Kortom zilverbaren kopen bij ons is eenvoudig, veilig en tegen een scherpe prijs.

Btw over zilverbaren

Een normale zilver baar mag niet worden verhandeld onder de margeregeling en wordt daardoor zwaarder belast met 21 % btw over de gehele verkoopprijs. Zilveren munten mogen wel verhandel worden onder de margeregeling en zijn daardoor aantrekkelijker om te kopen voor particulieren