Zilveren munten

Zilveren munten

Zilveren munten kopen bij Zilvergoudwinkel de online webshop voor zilveren beleggingsmunten en verzamelmunten. Profiteer vandaag van onze scherpe prijzen en koop voordelig zilveren munten.

Zilveren munten zijn een uitstekende manier voor particulieren om in fysiek zilver te investeren. Je betaalt namelijk geen btw over zilveren munten. De munten vallen onder de margeregeling, waardoor je alleen btw betaald over onze winstmarge. Dit komt neer op slechts 0,5% btw

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Btw op zilveren munten

Groot assortiment, snelle levering en de beste prijzen!

De zilveren munten vallen allemaal onder de margeregeling. Dit houdt in dat je relatief een lager bedrag aan btw betaalt bij het kopen van zilver. De btw wordt namelijk alleen gerekend over de bruto winstmarge van de totale verkoopprijs. Dit maakt zilveren munten een aantrekkelijk beleggingsproduct voor met name particulieren. Daarnaast zijn zilveren munten makkelijk te verhandelen omdat ze in kleinere hoeveelheden verkocht kunnen worden. Elke zilveren munt wordt gekenmerkt door de afbeeldingen die je op de voor- en achterkant aantreft. Dit zorgt ervoor dat de munten ook erkend worden in hun beleggingswaarde bij verkoop. Zo geniet de zilveren Maple Leaf internationale bekendheid op de zilvermarkt en is daardoor over de hele wereld goed verhandelbaar.

Het merendeel van de beleggingsmunten die je hier aantreft, worden geslagen in één troy ounce (31,103 gram). Naast de troy ounce munten zijn er zilveren kilo munten verkrijgbaar waar ook de margeregeling op van toepassing is. Deze munten zijn niet alleen een belegging in fysiek zilver maar ook een indrukwekkend product om in bezit te hebben. Enkele van de troy ounce munten, waaronder de Kookaburra en Koala, worden in beperkte oplage geslagen omdat het design van deze munten jaarlijks verandert. Dit maakt deze munten ook interessant als verzamelingsobject. Hou dan ook regelmatig onze website in de gaten voor nieuw verschenen zilveren munten of tijdelijke aanbiedingen van munten die uit het assortiment zullen verdwijnen.

Net als de overige zilver producten die wij aanbieden wordt de prijs bepaald door de zilver spotprijs. Deze wordt elke vijf minuten automatisch aangepast.