Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Informatie is gebaseerd op bronnen van het Internet of van eigen analyses. Dit is een extra service van Zilvergoudwinkel.nl aan haar klanten. Hoewel we achter deze informatie staan kunnen we niet garanderen dat deze informatie correct of compleet is.

De auteur(s) en de eigenaren van de website zijn niet verantwoordelijk voor schade die toegebracht wordt door eventuele onvolledige of foutieve informatie op deze website. Zilvergoudwinkel.nl is niet verantwoordelijk voor de beslissingen die gemaakt worden op basis van informatie die op deze website wordt gepubliceerd. Mocht u aanmerkingen of opmerkingen hebben betreffende de teksten op deze website kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

De website met alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde hyperlinks en filmfragmenten zijn eigendom van Zilvergoudwinkel. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zilvergoudwinkel.

© 2010 - 2022 Zilvergoudwinkel, alle rechten voorbehouden.